Σελίδες

22 Φεβ 2011

Επαγρύπνηση...




Τα επεισόδια στο παιχνίδι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού ξεπερνούν κατά πολύ αυτό που λέγεται «βία στα γήπεδα» με άλλες στοχεύσεις.
Αλλωστε οι εξελίξεις στη συνέχεια αυτό δείχνουν, τόσο με τον εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, όσο και με τη διαμαρτυρία στη ΝΕΤ. Είναι καιρός τώρα που τα αστικά επιτελεία και ΜΜΕ τσουβαλιάζοντας προβοκατόρικες ενέργειες όπως τον ξυλοδαρμό βουλευτή της ΝΔ, ή τη δολοφονία των εργαζομένων στη «Μαρφίν», με την οργανωμένη λαϊκή διεκδικητική δράση διαμορφώνουν τη θεωρία της ανομίας ως συνέπεια της γραμμής για ανυπακοή στην αντιλαϊκή πολιτική, για να χτυπήσουν το κίνημα. 
Αμέσως μετά τη μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα που δυστυχώς συνοδεύτηκε από τη δολοφονία των εργαζομένων στη «Μαρφίν» αποκαλύψαμε ότι υπάρχουν ομάδες «φιλάθλων» που προετοιμάζονται στα γήπεδα για να χρησιμοποιηθούν ως προβοκάτορες στις διαδηλώσεις, ορισμένοι μάλιστα χρησιμοποιούνται ως μπράβοι σε νυχτερινά κέντρα. 

Καταγγείλαμε ότι στάλθηκαν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ τέτοιες ομάδες για να χρησιμοποιηθούν στο στήσιμο προβοκάτσιας. 
Τότε ορισμένοι μίλησαν για φαντασιόπληκτα, συνωμοτικά σενάρια του ΚΚΕ. 
Εχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι και τα γεγονότα του Σαββάτου έχουν σχέση προετοιμασίας προβοκάτσιας στη γενική πανελλαδική απεργία στις 23 Φλεβάρη, για να τη φορτώσουν στο λαϊκό κίνημα. 
Τέτοιες ενέργειες οργανώνονται από κρατικούς μηχανισμούς, χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες, για να τσακίσουν το κίνημα. 
Αλλωστε και η Ασφάλεια διεισδύει στις διαδηλώσεις, με τους ίδιους στόχους. Αποκλειστική ευθύνη έχουν κυβέρνηση και κράτος. 
Επαγρύπνηση. 
Ο λαός μπορεί να τους χαλά τα σχέδια. 
Στην απεργία να γίνει σεισμός.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/2/11, 1:19 μ.μ.

    Ελεγε ψέματα ο Παπανδρέου για το ΔΝΤ;
    Είναι η κυβέρνηση αφερέγγυα;
    Είναι το ΠΑΣΟΚ αναξιόπιστο;
    Αλλα είχαν προαποφασίσει και άλλα έλεγαν;
    Απίστευτο! Πέφτουμε από τα σύννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή