Σελίδες

12 Ιαν 2011

Επικίνδυνη & φασιστική ρητορεία...

Αν με ένα μαγικό τρόπο εξαφανίζονταν απ' την Ελλάδα οι μετανάστες αναρωτιόμαστε τι θα έκανε μετά ο ΛΑ.Ο.Σ. χωρίς τους ...«βαρβάρους». 
Ούτε λίγο ούτε πολύ, με ανακοίνωσή του αφού επαίρεται ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετεροχρονισμένα υιοθετούν τις προτάσεις του για τον «έλεγχο της λαθρομετανάστευσης», ανάγει τους μετανάστες σε ...εθνικό κίνδυνο!
 Οπως ακριβώς αναφέρει: «Ο ένας μετά τον άλλο κόμματα και πρόσωπα, υιοθετούν τις από δεκαετίας προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που χρόνια τώρα συναγωνίζονται ποιος θα στρώσει καλύτερα το χαλί της λαθρομετανάστευσης, είναι υπόλογοι απέναντι στον εθνικό κίνδυνο που περιέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Εβρο».

Να, λοιπόν, που οι κολασμένοι της Γης, αυτοί που σπρώχνονται βίαια στη μετανάστευση απ' τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την καπιταλιστική βαρβαρότητα της εξαθλίωσης, αυτοί που νυχθημερόν έναντι πινακίου φακής παράγουν κέρδη για την πλουτοκρατία των χωρών όπου αναζητούν καταφύγιο, βαφτίστηκαν και εθνικός κίνδυνος. 
Επικίνδυνη (φασιστική) η ρητορεία του ΛΑ.Ο.Σ. και όσων άλλων συνένοχων για τα βάσανα του λαού, που θέλοντας να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους και την ενοχή τους, βρίσκουν με ευκολία αποδιοπομπαίους τράγους να τα φορτώσουν.
 Οι μετανάστες εργάτες δεν είναι κίνδυνος για τους Ελληνες εργάτες. 
Κίνδυνος για όλους μαζί τους εργάτες είναι η εξουσία των μονοπωλίων και όσοι την υπηρετούν, απ' όποια θέση.
 Μηδέ εξαιρουμένου του ΛΑ.Ο.Σ. & λοιπών φασιστικών
δυνάμεων (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ν.Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου