Σελίδες

26 Ιαν 2011

Δεν έχουν το … θεό τους !

Αναδημοσίευση από faros webblog

Για τους … συνασπισμένους ο λόγος !
Για τους … συριζαίους η αναφορά !

Που, μετά τις κολεγιές με το ΠΑΣΟΚ μέχρι και το … ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την απροκάλυπτη συνεργασία της συνδικαλιστικής τους παράταξης με ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ με μοναδικό σκοπό τον παραμερισμό του ΠΑΜΕ και την ΜΗ συμμετοχή τους στην απεργία της 10 Φλεβάρη, ενέργειες που φυσικά δεν έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα να εμφανιστούν ότι … υπάρχουν, βρήκαν άλλο … παιγχνίδι !

Αποφάσισαν, προφανώς κατόπιν “εντολών” (άραγε με τι αντίτιμο) των “κύκλων” εκείνων που απεργάζονται σχέδια κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, για άλλη μία φορά να τα κάνουν … μπάχαλο !
Οι … μπαχαλάκηδες !!!

 Βρήκαν καμιά 30αριά ή 50αριά μετανάστες κυρίως Μαροκινούς που (εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία και τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων αυτών) τους κουβάλησαν από την … Κρήτη και τους έβαλαν σε ένα κτήριο της Νομικής !
Μέχρι κι ο πρόεδρος των Μαροκινών στην Ελλάδα χαραχτήρισε την “ενέργεια” αυτή εγκληματική !

Ερωτήματα που προκύπτουν:
1. Που τους βρήκαν στην Κρήτη ; Στην … Αθήνα δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προβλήματα ; Μετανάστες που δεν μπορούν να ζήσουν ;
2. Ποιος πλήρωσε τα εισητήρια των ανθρώπων αυτών ;
3. Ποιος τους ταίζει και τους ποτίζει ;
4. Γιατί στη Νομική και όχι στην … Κουμουνδούρου ;
5. Όλη η “επιχείρηση” ήταν ναι ή όχι σε γνώση των αρχών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ;

Φυσικά, βρήκαν την ευκαιρία όλα τα φασιστοκάναλά μας και όλα τα παπαγαλάκια – δημοσιογραφίσκοι, να δώσουν την “ευκαιρία” στην ακροδεξιά της χώρας μας να βγάλει τα απωθημένα της ενάντια στους μετανάστες !
Ειδικά η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑ.Ο.Σ.  (ξεχάστηκε πλήρως η Ικαρία κλπ.) που επιδίωξαν όλοι, δείχνει ανάγλυφα ποιος είναι στην πραγματικότητα ο απώτερος στόχος της παραπάνω ενέργειας !

υ.γ. μην μου πει κανείς ότι υπερβάλλω, γιατί θα πω ότι στην Θεσσαλονίκη π.χ. τους μετανάστες τους πήγαν στο Εργατικό Κέντρο – πολύ σωστά !

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/1/11, 9:28 μ.μ.

    Οι άνθρωποι ήταν που ήταν γραφικοί, ξαφνικά έγιναν επικύνδινοι! Ξαφνικά και ενώ στην κορφή της πολιτικής αντζέντας κυριαρχούν τα σκάνδαλα και οι εργασιακές ανατροπές αποφασίζουν εν μία νυκτί να κάνουν μία κίνηση η οποία:
    1)Ανοίγει θέμα άσυλου από το πουθενά
    2)Ξαναφέρνει στον αφρό όλες τις ρατσιστικές και αντιμεταναστευτικές απόψεις που θα βρουν άπλετο χώρο έκφρασης από τα αστικά ΜΜΕ το επόμενο διάστημα.
    Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι παραπάνω θα έκανε ένας συνειδητός προβοκάτορας…
    Κι όλα αυτά γιατί;
    -Γιατί τα “πρωτοβάθμια” πλήρως εξαρτημένα απεργιακά από την κατά τα άλλα “πουλημένη ΓΣΕΕ” δεν μπορούν να τραβήξουν
    -Γιατί παρά τα ψεύδη των ίδιων, σε κινήσεις όπως το άνοιγμα διοδίων (καινούριο κοσκινάκι μου) έρχονται πάλι από πίσω και καταϊδρωμένοι
    -Γιατί οι αλληλοαναιρούμενες θέσεις τους σε ένα σωρό θέματα, τους έχουν πλήρως απαξιώσει στα μάτια του λαού…
    …Επρεπε να βρούνε κάτι να κάνουν και λίγο ντόρο!
    Και έκαναν το πρώτο που τους ήρθε στο κεφάλι χωρίς να σκεφτούν τίποτα!
    Μια χαρά, θα πλακοθούνε λίγο και με τον Αδωνη, θα συσπειρώσουν και οι δύο τον κόσμο τους, ο λαός αντί να κουβεντιάζει τι θα γίνει με τις ΣΣΕ, θα κουβεντιάζει για το εάν πρέπει να φύγουν οι “ξένοι” και το εάν θα πρέπει να υπάρχει άσυλο, και μετά θα είναι και περήφανοι για το έργο τους.
    Θα ήτανε για γέλια, εάν δεν ήταν για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή