Σελίδες

27 Ιαν 2011

Προβάλλεται και ως … “παράδειγμα” !

Αναδημοσίευση από faros's weblog

Πριν κάμποσες μέρες, στη … “δημοκρατική” και … “ευρωπαϊκή” Λιθουανία, συγκεκριμένα οι δημοτικές αρχές του Βίλνιους (πρωτεύουσα της χώρας) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ διαδήλωση του Σοσιαλιστικού Λαϊκού Μετώπου Λιθουανίας, για τα προβλήματα των εργαζόμενων !

Τώρα, η χώρα αυτή, μέλος της … “δημοκρατικής”  Ε.Ε., έφτασε στο σημείο να ασκήσει δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Σ.Λ.Μ.Λ.   Αλγκιντρας Παλέτσκις, γιατί (λέει) αμφιβήτησε σε λόγο του “επίσημη” εκδοχή των Αρχών !!!

 Να, κάτι τέτοια βλέπουν και οι εδώ “δημοκράτες” ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ.-ΣΥΡΙΖΑαίοι, διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους, αφρίζουν από το κακό τους, τσιρίζουν και χτυπιούνται σε όλα τα “τηλεπαράθυρα”, πως γίνεται στην εξ΄ίσου δημοκρατική Ελλάδα, να υπάρχει ένα κόμμα (το ΚΚΕ) που και διαδηλώσεις κάνει, και πορείες και κάθε μέρα παρεμβαίνει σε όλους τους χώρους εργασίας.
Φυσικά εκεί που όλοι οι παραπάνω … “δημοκράτες” δίνουν τα ρέστα τους, είναι στο πως γίνεται και ένα κόμμα (το ΚΚΕ) αμφιβσητεί ευθέως το αστικό πολίτευμα της χώρας και διεκδικεί την κατάργησή του όχι μόνο με απλές προφορικές δηλώσεις, αλλά και με καθημερινό αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις !

Μια απλή διαβεβαίωση, θέλω να δώσω προς όλες τις κατευθύνσεις (και στους ΠΑΣΟΚους και στους ΛΑ.Ο.Σ.ικους και στους ΣΥΡΙΖΑαίους):
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έχει τόσο βαθειές ρίζες στο Λαό μας, στους εργαζόμενους, που όποιος επιχειρήσει το ο,τιδήποτε εναντίον του, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του.
Το ΚΚΕ δεν πρόκειτα να σκύψει το κεφάλι του ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ ταξικό εχθρό !
Τελεία και παύλα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου