Σελίδες

20 Ιαν 2011

Το ...«φιλολαϊκό ΠΑΣΟΚ»!

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, όμως, μερικές φορές! Προφανώς, δεν αρέσει στην κυβέρνηση να μιλάει για μείωση των νοσοκομείων και συρρίκνωση του (εναπομείναντος) ΕΣΥ, οπότε ο Α. Λοβέρδος μας ξεφούρνισε τα περί «συγχώνευσης» νοσοκομείων!
Μόνο που συγχωνεύσεις συνήθως ακούμε για τις ...Τράπεζες, όπου συνασπίζονται, γίνονται πιο δυνατές για να ξεζουμίζουν με καλύτερους όρους τον κόσμο και να εκμεταλλεύονται την ανέχεια.
Κάπως έτσι, δυστυχώς, θα γίνουν και τα πράγματα στο χώρο της Υγείας! Με μια μικρή διαφορά: Εδώ στόχος είναι να ...αυξηθεί η πελατεία των ιδιωτικών νοσοκομείων και παρεμπιπτόντως να μπαίνει και κάτι στα ταμεία του κράτους, αν τυχόν και αρρωστήσουμε.
Σιγά μην άφηναν απέξω μια τέτοια πηγή εσόδων. Εχει ...ψωμί για όλους τους.
Τώρα για το πόσο πείθει με αυτά που λέει ο Α. Λοβέρδος με τα περί αναβάθμισης της δημόσιας υγείας, τι να συζητάμε. Μιλάμε για τον άνθρωπο που μας έλεγε ότι δε θα θιγούν ασφαλιστικά δικαιώματα και συντάξεις.

ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΠΑΡΟΛΙΓΟ να το ξεχάσουμε το ...«φιλολαϊκό ΠΑΣΟΚ»! Κι όμως είναι εδώ, και, μάλιστα, βουλευτές που το απαρτίζουν θα πάρουν, λέει, πρωτοβουλία για να ζητήσουν να υπάρξει «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», ψίχουλα δηλαδή για να μην πεθάνουν, για τους άνεργους και τους άπορους.
Δε φτάνει, δηλαδή, που παίρνουν τη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ (που ως γνωστόν προτείνει τέτοιες λύσεις ...φιλανθρωπίας), μας δουλεύουν κι από πάνω. Πρέπει, άραγε, να προσπεράσουμε ότι οι ίδιοι βουλευτές έχουν ψηφίσει και το Μνημόνιο και τον προϋπολογισμό που δημιουργεί άπορους;
Το ότι φρόντισαν νωρίτερα να κάνουν διαρροές σε Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με το πόσο ...δυστυχισμένοι είναι για την πολιτική που στηρίζουν θεωρούν ότι τους αθωώνει;
Αν το νομίζουν, τους βεβαιώνουμε ότι λαθεύουν, γιατί ο κόσμος δεν τρώει τόσο πολύ κουτόχορτο.

1 σχόλιο:

  1. Λαος ΠΑΣΟΚ στην εξουσια και ολοι μαζι χωρις υγεια,σωματικη και...ψυχικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή