Σελίδες

1 Νοε 2010

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ

Εχτες και με αφορμή δημοσίευμα της Real news που έφερε τον Δημαρά να έχει συμφωνήσει παρασκηνιακά με τον Α. Σαμαρά να στηριχτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Ν.Δ είχαμε κάνει μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε «Ο Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος».
ΠΗΓΗ :  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Σήμερα απ’ το γραφείο Τύπου του Γ. Δημαρά μας ήρθε απομαγνητοφωνημένη η συνέντευξη που είχε δώσει το πρωί, στο τηλεοπτικό κανάλι Mega στην οποία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρμα Πολιτών» δηλώνει: «Δεν θέλω να απαντήσω στο δημοσίευμα», της Real news και συμπληρώνει: «Θα σας πω όμως, με κάθε ειλικρίνεια, ότι είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς όλων των χώρων, όταν ακόμα σκεφτόμουνα και έθετα τη σκέψη μου και υπό την κρίση τους λιγάκι, αν θέλετε. Αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο… Να μην απαριθμήσω ονόματα, αλλά πιστέψτε με ότι συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

Για να δείτε λοιπόν την αξιοπιστία αυτού του τύπου που εμείς χαρακτηρίσαμε πολιτικό σαλτιμπάγκο παραθέτουμε  τις αντιδράσεις των κομμάτων μετά τα λεχθέντα του Γ. Δημαρά.