Σελίδες

20 Αυγ 2010

Στο στόχαστρο τα λαϊκά στρώματα...

http://tasosnastos.blogspot.com/



ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ
 
η κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας. 
Οι εργαζόμενοι πάντως είναι ...ασυγκράτητα οργισμένοι.
 Κι αν έχουν αντιρρήσεις στο ΠΑΣΟΚ θα τις ξεχάσουν σύντομα.
Εάν τους φάνηκε ζεστός ο Ιούλης και ο Αύγουστος με τους 40 βαθμούς Κελσίου, ο Σεπτέμβρης μάλλον θα τους κάψει.
Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς την ...περήφανη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Γ. Προβόπουλο: «Κατακτήσαμε τους ΠΡΩΤΟΥΣ στόχους που είχαμε θέσει». 
Μπορείτε να φανταστείτε, υποθέτουμε, ποιοι θα είναι οι «δεύτεροι» στόχοι.
Εάν όχι, απλά σκεφθείτε μισθωτούς και συνταξιούχους ...στο στόχαστρο και τον Γ. Παπακωνσταντίνου να τους σημαδεύει προσεκτικά.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΥΤΟ. Η Τίνα Μπιρμπίλη (που

“Το μόνο που έχει μείνει όρθιο είναι τα ερπετά“




Υπάρχει γέλιο στην εποχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου; Ο αειθαλής πόντιος «γελωτοποιός» Χάρρυ Κλυννυποστηρίζει ότι υπάρχει. Πρόσφατες ατάκες του για την σημερινή πραγματικότητα, του «μετασοσιαλιστικού παραδείσου των αντεξουσιαστών του ΓΑΠ», που μου ήρθαν μέσω mail.
Τελικά το χιούμορ είναι ένα ταλέντο που δε χάνεται…

ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ
Αναδημοσίευση από mail


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  • Γιωργάκης Παπανδρέου… Ανοιχτό μυαλό, σαν κονσέρβα! Δέκα χρονών είπε μπαμπά και φωταγωγήθηκε το Καστρί!
  • ΓΑΠ: O μόνος «αριστερός» πολιτικός που όλα του πάνε δεξιά!
  • Πρέπει να το παραδεχτούμε ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί… Kι αυτό ρε παιδιά, είναι εκείνο που με ανησυχεί.
  • Γιωργάκης: Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα; Τα πλήθη: Βαρβαρότητα, Βαρβαρότητα
  • Παπανδρέου: Θέλει να χτίσει τη νέα Ελλάδα, γι αυτό κατεδαφίζει την παλιά!
  • Καλά έκανε ο ΓΑΠ και πήγε στις Ινδίες… Το άσκημο είναι που θα ξαναγυρίσει…
  • Ο ΓΑΠ ποτέ δεν πίνει καφέ το πρωί… Φοβάται μην τον κρατήσει ξύπνιο όλη τη μέρα.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

Επιχείρηση εξαπάτησης

http://tasosnastos.blogspot.com/
   Μπόλικο κουρνιαχτό γύρω από τα φαινόμενα φοροδιαφυγής επιχειρεί να σηκώσει η κυβέρνηση με στόχο να συγκαλύψει και τα αίτια της καπιταλιστικής κρίσης αλλά και να δικαιολογήσει τα βάρβαρα μέτρα της πολιτικής που έχουν συναποφασίσει με ΕΕ - ΔΝΤ - πλουτοκρατία. Η επίσημη κλοπή του λαϊκού εισοδήματος δε συντελείται στο επίπεδο της φοροδιαφυγής ούτε βέβαια και αντιμετωπίζεται από τις «ομάδες ράμπο του ΣΔΟΕ», όπως τις αποκαλούν τα διάφορα «παπαγαλάκια» τους. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι μερίδες της πλουτοκρατίας έχουν στη διάθεσή τους απόλυτα νόμιμους τρόπους, σωρεία από φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις, «παράθυρα» και ορθάνοιχτες «πόρτες». Εχουν μαζί τους, στο πλάι τους και συμπαραστάτες τους τις κυβερνήσεις, τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό, το σύνολο της εφαρμοζόμενης πολιτικής, είτε σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, όπως σήμερα, είτε σε φάση άνθησης της κερδοφορίας τους και αύξησης στο παραγόμενο ΑΕΠ.

Εκπαιδεύονται στην καταστολή διαδηλώσεων

http://tasosnastos.blogspot.com/

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το περιοδικό του ΓΕΣ δημοσιοποιεί άσκηση ελληνικού λόχου στο Κοσσυφοπέδιο από ειδικό σώμα της γαλλικής αστυνομίας
Τον επικίνδυνο προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλους κατασταλτικής δύναμης, όπως και την αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση των στελεχών τους για την αντιμετώπιση του «εχθρού λαού», αποκαλύπτει η συμμετοχή της ελληνικής δύναμης Κοσσυφοπεδίου σε μεγάλη άσκηση καταστολής διαδηλωτών («ταραξιών»!) που πραγματοποιήθηκε στο Νόβο Σόλο κοντά στην πόλη Μιτρόβιτσα.
Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το περιοδικό που εκδίδει το Γενικό Επιτελείο Στρατού «ΣΤΡΑΤΟΣ και Ενημέρωση» (τεύχος 16), κάτω από τον τίτλο «Πιστοποίηση Λόχου Καταστολής».Στο δημοσίευμα σημειώνεται:

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ...

Ξεκαθαρίσματα
http://tasosnastos.blogspot.com/
Πριν από δυο μέρες ορισμένοι διαπίστωναν πως για τις αυξήσεις στις τιμές φταίνε οι μικρέμποροι. Αυτοί, γράφανε, κρατάνε ψηλά τις τιμές και οι μεγάλες εταιρείες αναγκάζονται να κινηθούν στα ίδια επίπεδα.
Πριν στεγνώσει το μελάνι σε τέτοιου υψηλού επιπέδου αναλύσεις, οι ίδιοι χτες εμφανίστηκαν να απορούν για τα μονοπώλια. Εμφανίστηκαν μάλιστα να μην ξέρουν τίποτα για τα μονοπώλια, να μην ξέρουν τίποτα για τις επιπτώσεις από τη δράση τους. Και να είναι ξαφνιασμένοι γιατί, λέει, τα προϊόντα που ελέγχονται από τα μονοπώλια πωλούνται πιο ακριβά.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ?

   Από πότε το Ελληνικό Ιωαννίνων απέχει ίση απόσταση από την Ιερά Μονή Τσούκας; Τι έγινε μεταφέρθηκε το χωριό ή η Τσούκα; 
   Τα ερωτήματα αυτά έρχονται στο νου σε όλους όσοι γνωρίζουν την περιοχή όταν διαβάζουν την εικονιζόμενη πινακίδα που βρίσκεται στη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής Οδού Καλετζίου-Ιωαννίνων με το δρόμο που οδηγεί στις ονομαζόμενες τοποθεσίες. 
   Οι μόνοι βέβαια που δεν το γνωρίζουν είναι όσοι έδωσαν τις οδηγίες κατασκευής της πινακίδας σήμανσης, την έγραψαν, την τοποθέτησαν και...την παρέλαβαν. 
Συγχαρητήρια σε όλους!

Μπ. Αρτ.

ΠΗΓΗ : http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/08/blog-post_3205.html#more

ΑΡΝΙΕΜΑΙ! ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ

ΞΥΠΝΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ.Α.Π.