Σελίδες

17 Μαΐ 2010

Σκάνδαλο σεισμός στην Ιταλία! 400 επώνυμοι στη λίστα του Diego Anemone! Όταν η δικαιοσύνη δεν ελέγχεται από την πολιτική εξουσία ή μασονικές στοές!

Ένας κατάλογος 400 ονομάτων vips της Ιταλίας, της «καλής κοινωνίας» που τους έφτιαξαν ή ανακαίνισαν σπίτια και βίλες, αγορές κατοικιών ακόμη και δίπλα στο Κολοσσαιο, αφού είχαν πάρει δημόσια έργα και έπρεπε να "επενδύσουν τις μίζες"!
Η προσωπική κατοικία του Berlusconi, των πρώην υπουργών Pietro Lunardi και Claudio Scajola,υπουργών εν ενεργεία, βουλευτών και πρώην βουλευτών,μεγαλοδημοσιογράφων, διευθυντών υπουργείων, στελεχών των μυστικών υπηρεσιών, κινηματογραφικών παραγωγών,στρατηγών, στελεχών της πολιτικής προστασίας…
Ένας ατελείωτος κατάλογος στην τεχνική εταιρία του 39χρονου Diego Anemone…
Και τώρα ο σεισμός για το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας, μιας και οι «υποκλοπές τηλεφωνημάτων» που είχαν δημοσιοποιηθεί (για το φόβο των «νόμων», ακόμη και στην Αργεντινή είχαν ανεβάσει στο youtube υποκλοπές των απατεώνων πολιτικών, με μπροστάρη τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, που σε κάθε ομιλία του στοχοποιούσε τους "αριστερούς δικαστές").
Στην Ελλάδα, αυτό το πρώην ΣΔΟΕ, κάποιος έντιμος δικαστής, ένας έντιμος πολιτικός, δεν μπορούν να πληροφορήσουν το λαό πως πλούτισαν πρώην ή και νυν υπουργοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλα λελούδια της «καλής κοινωνίας» της χώρας μας και να τους οδηγήσουν στις δικαστικές αίθουσες;
Περισσότερα στη Repubblica, 13 Μάη 2010, αλλά και σε βιντεάκια με τις «υποκλοπές», που συλλέξαμε…