Σελίδες

26 Δεκ 2010

Φυσικοί αυτουργοί στην εγκληματική πολιτική.

Ακόμα μια «πράξη» στο θέατρο που εδώ και χρόνια παίζουν ανέβασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τις ομιλίες τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού. 
Για πολλοστή φορά περίσσεψαν οι ανούσιες αιχμές και φραστικοί λεονταρισμοί εκ του ασφαλούς και οι βαρετές και ανέξοδες κορόνες. 
Ολοι βέβαια στο «διά ταύτα» έσπευδαν να δηλώσουν ότι «είναι αυτονόητη» η υπερψήφιση του προϋπολογισμού και η στήριξη των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που συνεπάγεται, γκρεμίζοντας και καταστρέφοντας τη ζωή της λαϊκής - εργατικής οικογένειας.

 Πιστεύουν προφανώς οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ότι με τις δήθεν διαφωνίες τους θα αυτοπροστατευτούν και θα διασωθούν από τη λαϊκή οργή, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν μεγαλύτερη αηδία και απέχθεια με τη γελοία στάση τους. 
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι οι βουλευτές που έχουν στηρίξει και υπερψηφίσει τα πλέον άγρια αντιλαϊκά μέτρα που έχουν περάσει από τη Βουλή και αυτό είναι που μετράνε. 
Τα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα με τα οποία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη τους και γυρίζουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους. 
Ο λαός έχει βγάλει την ετυμηγορία του και τους έχει τελεσίδικα καταδικάσει ως φυσικούς αυτουργούς της εγκληματικής πολιτικής που εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου