Σελίδες

29 Δεκ 2010

Ο «οδοστρωτήρας» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...

Ενστάσεις για την ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση προωθεί τις αντιλαϊκές καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις καταθέτει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης. Αυτές καθαυτές οι αναδιαρθρώσεις βρίσκουν σύμφωνο το κόμμα του, για το λόγο αυτό άλλωστε τις έχει στηρίξει ποικιλοτρόπως. Σε χτεσινή του δήλωση για τα κλειστά επαγγέλματα ο Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Για τις φερόμενες ως διαρθρωτικές αλλαγές, ενέργειες και πράξεις της κυβέρνησης, όπως το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, είναι σαν να πατάει γκάζι, ενώ από πίσω της το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού άγχεται και σέρνεται. Κάθε όχημα έχει γκάζι, αλλά έχει και φρένο. Προφανώς, το όχημα της κυβέρνησης δεν διαθέτει φρένο».
Καλεί, δηλαδή, την κυβέρνηση να επιβραδύνει λίγο, τόσο όσο να επιτραπεί στο λαό να πάρει μια ανάσα και αμέσως μετά να συνεχίσει την κούρσα επιβολής μέτρων που ωφελούν την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου. Ο λαός, βεβαίως, δεν ξεχνά ότι ο Γ. Καρατζαφέρης και το κόμμα του ήταν που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στο να αναπτύξει ταχύτητα ο «οδοστρωτήρας» που ισοπεδώνει εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, που στερεί κάθε δυνατότητα να ζουν οι άνθρωποι του μόχθου με στοιχειώδη αξιοπρέπεια. 
Δεν ξεχνά και η τιμωρία του θα είναι αμείλικτη. 
Και γι' αυτούς για τους οποίους δουλεύει ο «οδοστρωτήρας» και γι' αυτούς που τον οδηγούν και για όσους τον έσπρωξαν να πάρει φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου