Σελίδες

23 Οκτ 2010

«Βήμα» εναντίον... «Νέων»!


«...Θα πρέπει για πολλά - πολλά χρόνια να συνεχίσουμε να ακολουθούμε πολιτική δημοσιονομικής λιτότητας. Εκτός κι αν προτιμήσουμε να χρεοκοπήσουμε».
*
Αυτή η τόσο... σοσιαλιστική,προοδευτική, σύγχρονη άμα τε και πατριωτική προτροπή, συνοδευμένη με την αναγκαία κινδυνολογία που έκπαλαι πασπαλίζει την προπαγανδιστική μαυρίλα της σοσιαλδημοκρατίας, καταγράφηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα» (10/10/2010).
Απόστολος του ευαγγελίου της πολύχρονης λιτότητας το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ, ο κ. Παντελής Καψής.
*
Το σημειώνουμε διότι ήταν η έτερη του ΔΟΛ, η εφημερίδα «Νέα», που μόλις χτες και προχτές, δέκα μόλις μέρες μετά το κήρυγμα του «Βήματος» υπέρ της πολύχρονης λιτότητας, διακήρυσσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου υποσχέθηκε πως «τέλος οι θυσίες» για τον ελληνικό λαό! 

*
Τι να υποθέσουμε επομένως;
`Η ο κ. Παπανδρέου (και τα «Νέα») λένε την αλήθεια, ότι έχουμε «τέλος στις θυσίες» και στη λιτότητα, που σημαίνει ότι πάμε ντουγρού για χρεοκοπία, οπότε το «Βήμα» πρέπει να καταγγείλει τον πρωθυπουργό ότι καταστρέφει τη χώρα (καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και... τα «Νέα» που επικροτούν τον καταστροφέα),
ή το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Λαμπράκη, με το ένα χέρι - και μέχρι τις εκλογές - συμμετέχει στο «δούλεμα» του ελληνικού λαού με πρωταγωνιστή τον κ. Παπανδρέου, και με το άλλο χέρι ο ΔΟΛ κρατάει το «ίσο» της λιτότητας, μέχρι να κλείσει η παρένθεση των εκλογών.
*
Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Σε αντίθεση, φυσικά, με τον «τρίτο δρόμο». Που όχι μόνο υπάρχει, αλλά και που, στο πλαίσιο της βαθιάς του μετάλλαξης, μπορεί, όπως εσχάτως διακηρύχτηκε, να μετεξελιχθεί ακόμα και σε «τέταρτο δρόμο» (της απάτης)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου