Σελίδες

22 Οκτ 2010

Μπλεγμένοι στους επικίνδυνους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας! 
Το νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ - είπε - ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της χώρας μας...
Ε, μα, τι έσπαγαν το κεφάλι τους τόσο καιρό ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Ράσμουσεν και οι στρατηγοί της «συμμαχίας»... Για να μπορέσουν να προσαρμόσουν το δόγμα στις ελληνικές ανάγκες!
Κάποιες άλλες θεωρίες (π.χ. ότι οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις είναι προσαρμοσμένες στις ΝΑΤΟικές ανάγκες και όχι στην άμυνα της χώρας) τις λένε κάτι καχύποπτοι και κακεντρεχείς.
Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, δηλαδή τους βασικούς στόχους του ΝΑΤΟ και στα Βαλκάνια και στον υπόλοιπο κόσμο.
Αλλωστε, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πώς «σταθεροποίησαν» τη Βαλκανική Χερσόνησο οι ΝΑΤΟικοί βομβαρδισμοί και οι συνεχείς ιδρύσεις κρατών - προτεκτοράτων.
Επίσης ξέρουμε πόση «σταθερότητα» απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Αφγανιστάν, όπου φυσικά το ΝΑΤΟ είναι παρόν.
Εννοείται, βέβαια, ότι ο ...κόπος που κατέβαλε το ΝΑΤΟ να προσαρμοστεί στις «ελληνικές απαιτήσεις» δεν μπορεί να μείνει χωρίς αντάλλαγμα.
Ο Οργανισμός έχει πολλές δουλειές τελευταία, άρα και πολλά έξοδα, οπότε τα κράτη - μέλη οφείλουν να αυξήσουν τον οβολό τους, που δεν είναι και λίγος.
Σε αυτά τα θέματα - είναι ξεκάθαρο αυτό - δεν τίθεται θέμα κρίσης, ούτε κανείς συζητά για την ανάγκη περιορισμού των κρατικών δαπανών και φυσικά δεν αναφέρει κανείς «νοικοκυρέματα», «μαζέματα» και «περικοπές».
Αυτά - κατά τη γνώμη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ - είναι λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου που ...πιάνουν τόπο. Οχι ανόητες και χαμένες δαπάνες σε σχολεία και νοσοκομεία.
Να είστε βέβαιοι πως όλα αυτά τα έξοδα θα είναι εμφανέστατα στον προϋπολογισμό. Είναι τόσο πολλά που δεν κρύβονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου