Σελίδες

18 Οκτ 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ


Συνέχιση των κινητοποιήσεων τους προγραμματίζουν οι συμβασιούχοι και έκτακτοι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού που πραγματοποίησαν και σήμερα συμβολική κατάληψη στην είσοδο του Υπουργείου Πολιτισμού.

«Ο εμπαιγμός της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού συνεχίζεται. Ενώ καλεί το σωματείο σε διάλογο, οι τρεις υπουργοί δηλώνουν απόντες», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συμβασιούχων του ΥΠΠΟ, Νίκος Χασομέρης και συμπλήρωσε: «Μας παραπέμπουν σε διοικητικό υπάλληλο, ο οποίος μας ζητά τα αιτήματα, τα οποία είναι γνωστά εδώ και μέρες. Εμείς συζητάμε μόνο με την πολιτική ηγεσία». Καταλήγοντας, ο πρόεδρος των συμβασιούχων επεσήμανε ότι οι συμβασιούχοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς την καλή μας θέληση την δείξαμε. Από εδώ και πέρα θα έχουν να λαμβάνουν».

Οι συμβασιούχοι ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων, παράταση των συμβάσεων, κατάργηση του 24μηνου περιορισμού του ΠΔ 164/04, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, κάλυψη των οργανικών κενών του ΥΠΠΟ με μόνιμο προσωπικό και χρηματοδότηση του Πολιτισμού.

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ, με ανακοίνωσή τους, καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο ΣΕΚΑ για την Πέμπτη.

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου