Σελίδες

1 Σεπ 2010

Η απάτη για την χρεωκοπία της Ελλάδας, το βραβείο Quadriga στο ΓΑΠ του ..ΣΟΚ και οι δωρεάν συμβουλές του Μανώλη Γλέζου




Η Frankfurter Allgemeine Zeitung φιλοξενεί ολοσέλιδο άρθρο του Γκίκα Χαρδούβελη: "Δεν θα είναι εύκολο να τεθούν υπό έλεγχο τα χαοτικά δημοσιονομικά. Μια άλλη δυσκολία είναι η κυβέρνηση να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων και των οικονομικών αγορών. Δεν θα πρέπει όμως να παραβλεφθεί πως η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για βαθιές τομές. Όταν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο το πάγωμα των μισθών και την αύξηση των έμμεσων φόρων, τα δυο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας αντέδρασαν θετικά" (εδώ γελάμε ή οργιζόμαστε με τις ανοησίες του καθηγητή;)

Όλα τα κακοπροαίρετα σενάρια έχουν επιβεβαιωθεί και μάλιστα σε σημείο που να φαίνονται αδιανόητα.

2. Το βραβείο Quadriga στο Γιώργο Παπανδρέου

Την είδηση αναφέρει και η εφημερίδα Bild με τίτλο: "Ο Άκερμαν θα τιμήσει τους χρεοκοπημένους Έλληνες" και αναφέρει τα εξής:

«Το κοινωνικο-πολιτικό βραβείο Quadriga του συλλόγου «Εργαστήρι Γερμανία» θα απονεμηθεί φέτος στο γερμανικό στρατό και στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο γερμανικός στρατός θα λάβει τη διάκριση για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές και ο Παπανδρέου για την αποτροπή της ελληνικής χρεοκοπίας. Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Γιόζεφ Άκερμαν, πρόεδρος της Deutsche Bank». Σχετικό ΕΔΩ

3. Ένα μήνα μετά τις περσινές ληστρικές (για αθέτηση λόγων και λαϊκής εντολής) εκλογές ο Μανώλης Γλέζος σημείωνε για την οικονομία

... Άχρηστους έβγαλε όλους τους Έλληνες ο Γιώργος! (Κι έφερε γέρο ιταλό σύμβουλο στο Μαξίμου... Άγνωστο πόσο θα τον πληρώσουμε...)

Τι άλλο να γράψουμε; εμείς θα επιμείνουμε: ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟΣ: Εμμέσως πλην σαφώς "ΠΙΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ - "ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! (Πολιτική ενδοτισμού και υποτέλειας προτεκτοράτων)
και όλα αυτά γιατί Είμαστε μικρή χώρα ή έχουμε επιλέξει μικρόψυχους πολιτικούς;

και όλα αυτά για Διάλυση, ξεπούλημα και δήμευση της χώρας (Τα ρέστα μας για μια θέση στον ΟΗΕ - κρατήστε το αυτό είναι το κλειδί της αναλγησίας)

Νάσος

ΠΗΓΗ : http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου