Σελίδες

30 Σεπ 2010

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ : ΠΙΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ... ΧΟΥΝΤΑ

Για την τροπολογία περί επίταξης ο λόγος, αυτή που κατέθεσαν για να τρομοκρατήσουν τους φορτηγατζήδες προς το παρών. Στη συζήτηση στη Βουλή ο Καστανίδης έκανε, εμμέσως πλην σαφώς, κριτική στη χούντα γιατί καθιέρωσε γραφειοκρατικές διαδικασίες που καθυστερούν τη ...συμμόρφωση των απείθαρχων επιταγμένων! 
To αντιγράφουμε από το TVXS:
«Παρά τον έντονο διάλογο και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση υπήρξε εξαιρετικά προσεκτική και δεν σκέφτηκε ποινικές όψεις από τις συνέπειες της επίταξης, οι ιδιοκτήτες των φορτηγών δημοσίας χρήσεως, εξακολουθούν να μην παρέχουν τις υπηρεσίες τους, κρατούν εν αχρησία τα επιταγμένα μέσα και οχήματα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς, σύμφωνα με τους παράγοντες της αγοράς» ανέφερε σχετικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. 
Σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη, η τροπολογία ήταν αναγκαία καθώς «αν ενεργοποιήσουμε τις πεπαλαιωμένες διατάξεις που ισχύουν από την περίοδο της δικτατορίας, θα υπάρξει ένα εμπόδιο γραφειοκρατικών διαδικασιών και για μερικές εβδομάδες ακόμη, δεν θα υπάρχει ποινική ευθύνη, την ώρα που παραβιάζονται υποχρεώσεις που συνδέονται με την επίταξη. Ενόψει καταστάσεων κοινής ανάγκης, χρειάζεται να υπάρξει αποτελεσματική και ευέλικτη διαδικασία για αυτούς που αρνούνται να συμμορφωθούν, ή παραλείπουν να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις τους από την απόφαση επιτάξεως».
Καταλάβατε τι σημαίνει εκσυγχρονισμός; Βελτίωση των χουντικών διαταγμάτων!
ΠΗΓΗ : http://antigeitonies.blogspot.com/2010/09/blog-post_9821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου