Σελίδες

30 Σεπ 2010

«Ολοι μαζί τα φάγαμε» (3)


Απρίλης 2006. Μετάταξη στο Δήμο Αθηναίων.
Η κυρία Αριάδνη Πάγκαλου του Θεοδώρου είναι θυγατέρα του γνωστού Θεοδώρου.
Αυτουνού, δηλαδή, που λέει ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», καθότι, όπως ισχυρίζεται, οι ταγοί του έθνους ενέδιδαν στις πιέσεις του χαραμοφάη λαού και του διόριζαν τα παιδιά (του λαού τα παιδιά) στο Δημόσιο...
*
Για την κυρία Αριάδνη Πάγκαλου, που
πρώτα διορίστηκε στη Βουλή, από εκεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κι από εκεί στο Δήμο Αθηναίων,
η στήλη ούτε ενδιαφέρεται να γνωρίζει, ούτε ως εκ τούτου να αμφισβητήσει τα προσόντα επί τη βάσει των οποίων έγιναν ο διορισμός και οι μετατάξεις της.
Εκείνο ωστόσο για το οποίο - εκ πεποιθήσεως - μάχεται η στήλη είναι ότι η κυρία Πάγκαλου δεν έχει καμία ευθύνη για όσα λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Αλλωστε, όσον αφορά τη χυδαιότητα, την ξετσιπωσιά και το καφριλίκι, δεν υπάρχει «οικογενειακή ευθύνη» (παρά μόνο στο μυαλό των φασιστών).
*
Πάντως, αν κάποιος «ευθύνεται», πέραν από τα παπαγαλό-σκυλα των καναλιών που εκθειάζουν ολημερίς την κυβέρνηση και τον αντιπρόεδρό της, είναι, όντως, ο λαός.
Για ένα και μόνο λόγο:
«Φταίει» που τους ανέχεται. Που ανέχεται κάτι τύπους, οι οποίοι, ενώ μόνο το κόστος του μελανιού και του χαρτιού που έχει σπαταληθεί για να αναγράφονται στα ΦΕΚ οι διορισμοί και οι μετατάξεις στα ΝΠΔΔ των «δικών τους παιδιών» (των «πρασινογάλαζων») θα ήταν αρκετό για να πληρωθούν πολλά δάνεια,
Μάης 2004. Μετάταξη στο Πανεπιστήμιο Αθήνας.
εντούτοις, με υπερτροφικό θράσος χιλίων πιθήκων, οι ίδιοι αυτοί τύποι - σύμβολα του καθεστώτος της ρουσφετοκρατίας όχι μόνο το παίζουν «αθώοι», αλλά και προσπαθούν να βουλιάξουν στο βούρκο της «συνενοχής» τα παιδιά, τους πατεράδες και τις μανάδες 10 εκατομμυρίων Ελλήνων, ζητώντας από πάνω και τα ρέστα (!) από αυτούς που είτε τους εκβιάζουν να «φιλάνε κατουρημένες ποδιές», είτε τους έχουν καταδικάσει να μην έχουν στον ήλιο μοίρα.


Μάρτης 2004. Διορισμός στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου