Σελίδες

22 Ιουλ 2010

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΠΑΞΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

Ηταν φανερό απ’ την αρχή ότι το πολιτικό μόρφωμα του Φ. Κουβέλη θα εξελισσόταν σε ένα δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ Κι αυτή η εκτίμηση επιβεβαιώνετε καθημερινά. 

Ακούσαμε στο ρ/σ «Kανάλι 1» τον Φ. Κουβέλη να μιλάει ότι το κόμμα του θα επιδιώξει συνεργασία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με πρόσωπα που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα γιατί σύμφωνα με τον ίδιον «δεν τον εκφράζει ένα αντικυβερνητικό μέτωπο», ενώ στην ιστοσελίδατου κόμματος του διαβάζουμε δήλωση του Φ. Κουβέλη, (που υποδηλώνει και την στάση του κόμματος του στις επόμενες εκλογές), μετά την συνάντηση που είχε με τον Πασόκο νομάρχη Σγουρό: 

«Ο Νομάρχης ο κ. Σγουρός, μας ενημέρωσε αναφορικά με το έργο της Νομαρχίας. Ένας απολογισμός, ο οποίος, πράγματι έχει θετικά στοιχεία.
Θετικά στοιχεία όχι μόνο στο επίπεδο του ενεργητικού, από άποψη οικονομικών, αλλά γενικότερα, ενός ενεργητικού που αφορά συνολικότερα στη λειτουργία της Νομαρχίας....».

Στην ίδια σελίδα συναντούμε και το απροκάλυπτο αβαντάρισμα που κάνουν, σ’ αυτό το πολιτικό μόρφωμα οι εταιρίες δημοσκοπήσεων και φυσικά αυτοί που τις ελέγχουν . Όπως γράφουν εκεί –επικαλούμενοι πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Rass: «To 7,6% και το 8,4% δηλώνουν ΝΑΙ και ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ αντιστοίχως, ότι θα μπορούσε να τους εκφράσει πολιτικά ένα κόμμα με αρχηγό τον Φ. Κουβέλη». (Μόνο γέλια προκαλούν τέτοιες δημοσκοπήσεις και φυσικά δεν τις σχολιάζουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου