Σελίδες

8 Ιουλ 2010

Ειδικά κόντρα στο ΠΑΜΕ

«Μπορείτε να μοιράζετε ό,τι άλλες ανακοινώσεις θέλετε, όχι όμως του ΠΑΜΕ. Με ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος στο εργοστάσιο», διαμήνυσε η διοίκηση της φαρμακοβιομηχανίας «ΦΑΜΑΡ» στην Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Φάρμακο, όπου βρέθηκαν για να μιλήσουν με τους εργαζόμενους για την απεργία. Επίσης ζήτησαν ταυτότητες από τους συνδικαλιστές προκειμένου να μπουν στο εργοστάσιο!

Φυσικά, οι ταξικές δυνάμεις δεν υπέκυψαν σε αυτούς τους εκβιασμούς που θυμίζουν άλλες εποχές, ωστόσο είναι ολοφάνερο ότι η εργοδοσία έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει, όχι μόνο από τα πρωτοφανή αντεργατικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ για χάρη των κερδών της, αλλά και από την βρώμικη προπαγάνδα στην οποία πρωτοστατεί η κυβέρνηση, η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ. κατά των αγώνων του ΠΑΜΕ.

Σε μια περίοδο που όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι νιώθουν αγανάκτηση κι αηδία από την εργοδοτική στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, σε μια περίοδο που το ΠΑΜΕ αποτελεί αποκούμπι και πόλο συσπείρωσης για όλο και πιο πλατιά τμήματα του εργαζόμενου λαού, επιχειρούν να απομονώσουν τους εργαζόμενους από τους στόχους πάλης του ΠΑΜΕ. Αυτή η στάση δείχνει αφ' ενός το κύρος του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους, επειδή οργανώνει πραγματικά τους αγώνες κόντρα στα συμφέροντα της εργοδοσίας και αφ' ετέρου δείχνει ποιον έχει αντίπαλο η εργοδοσία. Χτυπούν το ΠΑΜΕ για να χτυπήσουν τους εργαζόμενους, αλλά δε θα τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου