Σελίδες

12 Ιουν 2010

Σε πλατιά συμπαράσταση καλεί το ΠΑΜΕ

Την ολόπλευρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της εταιρείας «DELICΟ», που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 6 μηνών εκφράζει με χτεσινή της ανακοίνωση η Γραμματεία Ν. Εβρου του ΠΑΜΕ. Οπως σημειώνει, οι εργοδότες, έχοντας τις πλάτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όλων των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου, βγάζουν τεράστια κέρδη από την εκμετάλλευση των εργαζομένων.

«Η εταιρεία, τονίζεται, επικαλούμενη την οικονομική (καπιταλιστική) κρίση δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επίθεσή της σε βάρος των εργαζομένων. Φθάνουν σε σημείο να τους έχουν απλήρωτους εδώ και αρκετούς μήνες. Απέναντι στους απεργούς εργαζόμενους κινήθηκε άμεσα ο κρατικός μηχανισμός, Εισαγγελέας και Αστυνομία, μετά από μήνυση που κατέθεσε η εργοδοσία. Ηταν μια ακόμη ενέργεια εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης των εργαζομένων απεργών και των μελών του ΠΑΜΕ που έπεσε στο κενό».

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν οι εργαζόμενοι της «DELICΟ» ενημέρωσαν την Επιθεώρηση Εργασίας σχετικά με το μηχανισμό που έστησε η εργοδοσία για να χτυπήσει τον αγώνα τους, αυτή ήρθε μετά από ώρες και δεν εξακρίβωσε φυσικά καμία παρανομία!

Στην ανακοίνωσ;h του το ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής να βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων, εντείνοντας τον αγώνα τους μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου