Σελίδες

12 Ιουν 2010

ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ Συγκέντρωση για τα δεδουλευμένα

Νέες κινητοποιήσεις αρχίζουν οι εργαζόμενοι της Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας ΝΤΙ-ΕΣ, που δουλεύουν στην κατασκευή του οδικού τμήματος Χαλκηδόνας - Παραλίμνης και διεκδικούν δεδουλευμένα μηνών.

Μετά από 14 μήνες δικαστικών αγώνων και αφού δικαιώθηκαν, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει την ευθύνη του έργου, συνεχίζει να έχει τους εργαζόμενους απλήρωτους, αναιρώντας ακόμα και δικά της έγγραφα και αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις.

Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι της εταιρείας αποφάσισαν να συγκεντρωθούν την Τρίτη στις 9 το πρωί στη Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Νέων Δικαστηρίων. Στη συνέχεια, με τα αυτοκίνητά τους θα σχηματίσουν κομβόι και θα κατευθυνθούν στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου θα απαιτήσουν με συγκέντρωσή τους να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συνδικάτων Επαγγελματιών Οδηγών Μεταφοράς (ΠΟΣΕΜ), το Σωματείο Χειριστών Ν. Πέλλας, η Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς Κεντροδυτικής Μακεδονίας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου