Σελίδες

12 Μαΐ 2010

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...



Την εκτίμηση ότι οι όποιες αλλαγές υπόσχονται τα κόμματα εντάσσονται στο πλαίσιο της αναδιάταξης του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος εξέφρασε η γ.γ.του ΚΚΕ.
Όπως σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, "μπορεί να αλλάξουν ακόμα και τίτλους των κομμάτων τους, μπορούν να στείλουν και φυλακή υπουργούς τους, μπορεί να δημιουργήσουν και νέα κόμματα και όλα αυτά για να δικαιολογήσουν την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. 

Εμείς λέμε ότι το σύστημα είναι ο καπιταλισμός και αυτό δεν αλλάζει με τα μέτρα αυτά".
Επίσης τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν συμμετέχει σε στημένα παιχνίδια του πολιτικού συστήματος, όπως η συνάντηση που είχαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.



Για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι ήταν ένα "πανηγύρι". Όπως συμπλήρωσε, "εν μέσω μέτρων που πλήττουν τη λαϊκή οικογένεια και γκρεμίζουν κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αίμα και θυσίες, το να συζητάς για το πόθεν έσχες των βουλευτών και τον αριθμό που πρέπει να έχουν στη Βουλή, αποδεικνύει ότι τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ) προσπαθούν να περιορίσουν τη λαϊκή αγανάκτηση, καθώς έχουν συνειδητοποιήσει ότι μεγάλο μέρος του λαού αντιτίθεται στην πολιτική τους, που εξυπηρετεί την καπιταλιστική οικονομία".
Ακολούθως, έστρεψε τα βέλη της εναντίον του ΛΑΟΣ, τον οποίο κατηγόρησε ως "χορηγό της προβοκάτσιας, που κάνει τη βρώμικη δουλειά για το ΠΑΣΟΚ".
Για το ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι "όσο πιο ισχυρό είναι, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το κίνημα ανατροπής ενάντια σε κάθε σχέδιο ανοιχτής ή κρυφής προβοκάτσιας".


NASTOS A. MARKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου